Zakelijke oplossingen

Iedereen is gek op vakantie. Met de VakantieReisCheque van Bontour Reizen heeft u daarom het juiste cadeau te pakken. Met de VakantieReisCheque kunt u iedereen een plezier doen. Hiermee geeft u een blijvende herinnering en dat maakt het zo'n bijzonder cadeau.

Of het nu uw medewerkers, klanten of relaties zijn, iedereen zal deze cheque op prijs stellen. Vooral omdat de ontvanger het geheel naar eigen inzicht kan besteden. Het kan een aanbetaling zijn op een gezinsvakantie, een verre reis maar ook een weekendje weg. Met een dergelijk cadeau geeft u direct een goed gevoel: een vakantiegevoel.

VakantieReischeque - ook voor een heerlijke wintersportvakantie

U kunt de VakantieReisCheque heel goed inzetten als bonus of incentive voor uw medewerkers of relaties. En denk eens aan een prijs voor een campagne voor detaillisten en daaraan gekoppeld een actie richting de consument. Kortom met de Vakantie reisCheque geeft u een impuls aan uw relaties door hen een uniek cadeau aan te bieden met een hoge belevingswaarde.

U geeft niet alleen een bedrag voor een reis maar ook een reisadvies cadeau. Bij deze cheque wordt er voor de ontvanger een passend advies op maat gemaakt. Of we kunnen in overleg met u een bijzondere reis, weekendje weg, hotelletje of andere invulling aan de cheque geven. Het is helemaal aan u wat u als bedrijf cadeau wilt doen. In overleg met u kunnen wij een voor u op maat gemaakte oplossing bieden:

De Vakantie reischeque is te bestellen als standaard Cheque met naam en logo van uw bedrijf en/of met foto naar keuze. Maar het is ook mogelijk om de cheque geheel in de look en feel van uw bedrijf te maken.
Wilt u het groots aanpakken en van de overhandiging een publiciteits- of fotomoment maken dan kunt u de cheque ook in A4 formaat laten drukken. De waarde van de cheque bepaalt u zelf. Elk bedrag is mogelijk. U kunt een cheque vanaf 50 euro aanschaffen.
U kunt de VakantieReisCheque ook aanbieden als waardecheque voor een bepaalde reis die wij vooraf met u helemaal besproken hebben. U moet dan bijvoorbeeld denken aan een City trip Rome met 3 overnachtingen in een 3 of 4 sterren hotel. Natuurlijk is het ook mogelijk om een cheque in combinatie met waarde en bestemming aan te bieden bijvoorbeeld een reis naar Portugal ter waarde van 1000 Euro.

Prettig is dat u na bestelling van de cheque zelf niets meer hoeft te doen. . In overleg met u neemt de ontvanger van de cheque contact op met Bontour Reizen contact of wij nemen met de gelukkige ontvanger zelf contact op . Samen met de ontvanger bespreken wij dan alle mogelijkheden en organiseren de reis binnen de grenzen die we met u afgesproken hebben..

U geeft niet alleen een leuk cadeau met een hoge belevingswaarde maar ook met een persoonlijke service die u zelf ook gewend bent te geven. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening. Dit is een service van Bontour Reizen.

Omdat de Vakantie reischeque op zoveel manieren ingezet kan worden, kan ik mij voorstellen dat u vragen heeft. Deze beantwoord ik (Marc Jansen directeur/eigenaar Bontour Reizen) graag. Daarnaast bied ik u graag maatwerk aan zodat dit bijzondere cadeau past bij uw bedrijf.

U kunt mij bellen op 030 8506706 of per email op: info@vakantiereischeque.nl

Peugeot Nederland:
Wintercheck actie

Peugeot Nederland heeft een vakantie reischeque van € 2000 verloot onder de personen die zich hadden ingeschreven voor de Peugeot wintercheck

Lees meer »
 

Intersnack Nederland:
Have some Chio

Voor de campagne van hun zoutjes merk Chio heeft Intersnack Nederland, 8 keer een geheel verzorgde City trip naar Rome afgenomen.

Lees meer »
 

Imperial Tabacco actie

Ten behoeve van een verkoop actie voor hun detaillisten heeft Imperial Tabacco 3 vakantiereischeques van € 2000 per stuk afgenomen.

Lees meer »