De HuwelijksReischeque

Een huwelijk is hét moment om uw ideale huwelijksreis eindelijk te gaan beleven!.

Vaak woont u al een tijdje samen voordat u de stap van een huwelijk gaat nemen, en bent u ruim voorzien in uw huisraad. Wat is dan mooier als al uw genodigden kunnen bijdragen aan uw ideale huwelijksreis?

Vakantiereischeque biedt u graag deze mogelijkheid, hoe?

Een romantische huwelijksreis!

Samen met 1 van onze ervaren en deskundige medewerker van Bontour Reizen kiest en boekt u uw huwelijksreis. Dit kan bv. een weekend Venetie zijn, een romantische strandvakantie op Curacao, een mooie safarirondreis door Tanzania....
Bontour Reizen beschikt over een ruim en wereldwijd aanbod.

Op uw trouwkaart geeft u als kadotip een bijdrage aan uw huwelijksreis. Uw genodigden kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om een bijdrage aan uw huwelijksreis te leveren door een bedrag over te maken naar Bontour Reizen o.v.v. huwelijksreis bruidspaar Jansen. Wij houden u op de hoogte van de giften zodat u weet wat de stand van zaken is en welk bedrag u zelf nog maar hoeft te betalen(het is ook mogelijk om dit om te draaien, u betaalt zelf de reis en wij storten het teveel betaalde bedrag aan u terug).

Bestel direct uw HuwelijksReischeque » of neem contact met ons op »

Zakelijke oplossingen

Voor de zakelijke markt zijn de oplossingen divers; Als een bonus, kerst- of eindejaarscadeau voor medewerkers, maar ook als prijs voor een bepaalde campagne.

Lees meer »